El proper 10 de Novembre, al barri del Gornal de l’Hospitalet, volem recordar a M.P. i a la seva gent. Volem per afirmar col·lectivament, un any després, que el seu suïcidi, el seu últim gest, aquell que concern i compromet al més fonamental que compartim, la nostra vida concreta, no serà en va i no el deixarem caure en l’oblit. En M.P. es va quedar sense feina, va ser desnonat i anava a ser desallotjat per Adigsa, finalment va ser ignorat per serveis socials. A l’edifici15o en som molts i moltes amb casos similars. Ara gracies a les pràctiques de suport mutu que el moviment està generalitzant als barris ens hem trobat i hem passat a l’acció. Ara tenim un espai i som moltes per defensar-lo. Hem trobat una eina de lluita i avui i des d’aquí cridem a expandir-la!

Us convidem a una vigilia en memòria de M.P, on s’explicarà el procés de l’edifici150, es parlarà de la situació al barri i farem una assemblea oberta per seguir organitzant-nos per passar a l’acció i fer front a la soledat amb la que aquest sistema ens ho pren tot, fins i tot la vida.

Dijous 10 de Novembre a partir de les 19h al carrer Jons al barri del Gornal. Porteu alguna cosa per compartir, flors, pancartes i el que creieu convenient.

MAI MÉS SOLES

Veure mapa aquí: http://g.co/maps/3nt5h

El próximo 10 de noviembre , en el barrio del Gornal de l’Hospitalet,queremos recordar a M.P y a su gente. Un año después, queremos afirmar colectivamente que su suicidio,su último gesto, que concierne y compromete lo más fundamental que compartimos, nuestra vida concreta, jamás será en vano y no dejaremos que caiga en el olvido.
M.P se quedó sin trabajo, fue desahuciado e iba a ser desalojado por Adigsa. Finalmente fue ignorado por los servicios sociales. En el edificio15o somos muchas y muchos en situaciones similares. Ahora, gracias a las prácticas de apoyo mútuo que el movimiento está
generalizando en los barrios, nos hemos encontrado y hemos pasado a la acción. Ahora tenemos un espacio y muchas vamos a defenderlo. Hemos encontrado una herramienta de lucha y hoy, desde aquí, ¡os llamamos a extenderla!

Os invitamos a una vigilia en memoria de M.P. en la que se explicará el proceso del edificio15o, se hablará de la situación en el barrio y celebraremos una asamblea abierta con el fin de continuar organizándonos para pasar a la acción iy hacer frente a la soledad con la que este sistema nos lo ha quitado todo, incluida la vida.

Jueves 10 de noviembre, a partir de les 19h , en la calle Joncs del barrio del Gornal. Traed algo para compartir, flores, pancartas y lo que creáis conveniente.

NUNCA MÁS SOLAS.

Ver mapa aquí: http://g.co/maps/3nt5h

Anuncios